9 Mart 2020 Pazartesi

Erken Boşalıyorum Ne Yapabilirim



Erken boşalıyorum ne yapabilirim ? Genellikle yaşı ilerleyen erkeklerin cinsel açıdan sordukları soruların başında, erken boşalıyorum ne yapmalıyım sorusu gelmektedir. Çünkü, yaşın ilerlemesi ile birlikte zayıf ereksiyona sahip olan erkekte, erken boşalma sık bir hal almaktadır.

Ayrıca, stres, yorgunluk gibi nedenler de erken boşalmaya neden olabilmektedir. Bunun yanında, cinsel birleşim sırasında aşırı heyecanlanmak ya da cinsel birleşimden daha fazla istekler beklemek de erken boşalma ile sonuçlanabilmektedir.

İşte bu noktada, erken boşalıyorum ne yapabilirim sorusunun cevabı bulunarak bilinçlene bilir ve gerekli en etkili cinsel ilaçlar kullanılarak, erken boşalma sorunu, bir sorun olmaktan çıkarılabilmektedir.

Erken boşalıyorum ne yapabilirim denilince, akla ilk gelen cinsel sağlık ürünleri içerisinde bulunan geciktiriciler olmaktadır. Geciktiriciler, hem daha geç boşalma sağlayarak hem de çok daha kuvvetli bir cinsel performans sunarak, bir cinsel birleşimden alınabilecek hazzı ve keyfi en üst noktaya çıkarmaktadır.

Yapılan araştırmalar, geciktirici ürünlerin yüzde yüz başarılı olduğunu ve cinsel açıdan erkeğin çok daha kuvvetlendiğini kanıtlamaktadır. Hal böyle olunca, geciktirici kullanımı sonrasında, erkek çok daha güçlü bir penis ile partnerini daha fazla memnun etmektedir.. Ayrıca, cinsel birleşim süresinin uzaması da gecelerin çok daha uzun ve renkli geçmesini sağlamaktadır.

Görüldüğü üzere, erken boşalıyorum ne yapabilirim konusunda, geciktiriciler son derece etkili cinsel sağlık ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bundan ayrı olarak ereksiyon sağlayıcılar ve sertleştiriciler de erken boşalma sorununa karşı çare olabilmektedir.

Erken Boşalan Erkekler Çözüm


Erken boşalan erkekler için çözümler son derece kolay bu problemin nedeni tamamen bir kontrolsüzlük, sistemi kontrol edememe problemidir. Kimin erken boşalma probleminin olduğuna karar vermekte ise eğer kişi boşalma sürecini kontrol edemiyor ve bu süreçte eşine-partnerine yetmiyor ise ortada bir erken boşalma problemi var diyebiliriz. Erken boşalma problemi her yaştaki ve her sistemdeki kişide meydana gelebilir.

Erkeğin, bir sorunu veya erken boşalma problemi var diyebilmemiz için kişinin aktif bir cinsel yaşamının olması gerekir. Düzenli bir cinsel hayattan sonra yine de erken boşalma sorunu varsa bu aşamada erken boşalan erkekler için çözümler tedaviye başvurmak olacaktır. Çünkü hastalıklar,  problemler insanlar içindir.

Erken boşalan erkekler için çözümler çok kolay tedavi prensipleriyle yapılmaktadır. Bunlar; ilaç ve terapi dediğimiz yöntemlerdir. Geciktirici İlaçlar tedavide, bazı özel erken boşalma durumlarında anti-depresan ilaçların yan etkilerinden faydalanılarak tedavi edilebilmektedir. Ancak bu ilaçların da hekim tarafından önerilmiş olması tavsiye edilmektedir. Tabii kullanılan bu ilaçlar her erken boşalma sistematiğinde aynı etkiyi sağlayamamaktadır. 

Kişi hekim tarafından önerilmiş ilaçlarla boşalması üzerinde kontrol sağlayabiliyorsa bu yönteme başvurabilir. Fakat bu yöntem ile boşalmasını kontrol edemiyorsa terapi dediğimiz sürece yönelmesi gerekir.

Kişinin erken boşalma sistematiğini anlaması bunu tetikleyen arkadaki yapıların neler olduğunu görmesi ve bu süreci nasıl düzeltebileceği ile ilgili bilgi alması ve daha sonra da edinilmiş alışkanlığın düzeltilmesi için yapılması gereken bazı egzersizlerden oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.