15 Mart 2020 Pazar

En Etkili Geciktiriciler


   



             Erkeklerin en azılı sorunlarından birinin çözümü olan geciktiriciler korkulu rüya olan erken boşalma sorununa oldukça etkili bir çözüm getirmişlerdir. Erkeklerin en korktuğu cinsel sorunlardan biri olan erken boşalma oldukça can sıkan ve hatta eşlerin arasında ki ikili ilişkilerin bile yıpranmasına kadar götüren bir sorun olmaktadır.

                İlk olarak bu sorun hakkında biraz bilgilendirme yapacak olursak ise erken boşalma erkeklerin ilişki esnasında eşlerini tatmin edemeden ya da kendi istekleri dışında normal boşalma sürelerinden önce gerçekleşen boşalmaya denmektedir. Latince ismi prematüre ejaculation olarak tıp yerinde ki yerini almaktadır. Erken boşalma yaşayan erkeklerin bu sorunun kaynağı olarak bir çok neden yaşayabilmekte ve sonucunda da bu cinsel sorun ile karşı karşıya kalabilmektedir. 

Özellik ile biyolojik olarak gelişim esnasında yaşanan bazı sorunların ya da daha sonradan geçirilen rahatsızlıkların etkisi olarak erken boşalma sorunu yaşanmaktadır. Özellik ile de prostat iltihabı geçirmiş erkeklerde erken boşalma çok sık şekilde yaşanmaktadır. Bunların dışında erken boşalmaya neden olan konular ise psikolojik sebeplerdir. Bu psikolojik nedenler ise genellik ile hastalık kapma, hamile bırakma korkuları yer alırken, suçluluk duygusu ve günah işlemiştik düşüncesi ile ilişki anında ki gerginliğin oluşturmuş olduğu sıkıntılardan dolayı ilişki anında kişi erken boşalma sorunu yaşamaktadır.

Erken Boşalmanın Tedavi Yöntemleri


                Bu erken boşalma sorunlarının giderilmesi için ise birçok firma tarafından etkili geciktiriciler üretilmiştir. Kişilerin biyolojik yapılarında düzeltmeler sağlayarak kişilerin ilişki sırasında tam motive ve konsantrasyon olmasını sağlamak ile beraber birliktelik süresinin de uzamasında da etkili olarak yardımcı olmaktadır. Farklı şekiller de bulunan geciktirici etkili cinsel sağlık ürünleri 3 farklı şekilde piyasa da bulunmaktadır. Hap, sprey ve krem halinde bulunan geciktirici etkili cinsel sağlık ve tedavi ürünleri deminde dediğimiz gibi piyasada birçok firma tarafından üretilmekte ve sergilenmektedir. Peki, bu kadar çok ürün yelpazesi olunca doğal olarak kişiler de hangisine güveneceği konusunda kararsız kalmaktadır.

                Bu neden ile günümüzde en etkili geciktiriciler hakkında bilgi verecek olur ise aslında hepsi aynı etkidedir. Şu daha etkili veya bu daha etkili tarzında bir şey söylenememektedir. Bunun nedeni ise sonuç olarak içerildikleri malzemeler aynı ve aynı miktardadırlar da. Sadece tek değişik olan şey ise markalarıdır. Bu noktada ise hangisi en etkilidir diye bir yorum yapılamamaktadır. Kullanım esnası anında kişilere tesir etme sürelerinde ise farklılık göstermektedir. Sonuç olarak 3 ayrı tarzda bulunan geciktirici ürünler tesir esme sıralarına göre ise haplar, kremler ve spreyler olarak sıralanmaktadır. 

Bu noktada ise en etkili geciktiriciler demek yerine en kısa sürede etki eden geciktiriciler dememiz daha mantıklı olabilmektedir. Çok fazla uzatmadan bunlar hakkında bilgi verecek olursak ise, hap geciktiriciler ağız yolu ile alındığından mide de sindirimi yapıldıktan sonra vücuda emilimi yapılmakta ve bundan sonra sonra etki etmektedir. Bu etki süresi ise ortalama 1 saate yakın bir süre olarak bilinmektedir. Bundan sonra gelen kremler ise direk olarak penise uygulanmakta ve hapa göre emilimi daha hızlıdır. Fakat yine yoğun kıvamlı olmasından dolayı da emilin süresi yaklaşık 30 dakika kadar olmaktadır.

                Zaman konusunda en etkili geciktiriciler ise spreylerdir. Bu ürünler de direk olarak penis bölgesine uygulanmaktadır. Kremlere göre daha yumuşak bir formda olmalarından dolayı vücut tarafından emilimleri daha kısa sürededir ve ilişki anında da etki süresi bu neden ile uzun olmaktadır. Ama sonuç olarak bütün geciktirici etkili ürünlerin sunduğu ve amaçladığı hizmet aynı olmaktadır.

Geciktirici Spreyler Nasıl Kullanılır



Erkelerin başlıca sorunlarından biri olan erken boşlama kimi zaman çok ciddi şekilde sorunlar oluşturabilmekte hatta eşler arası ağların bile zarar görmesine kadar gidebilmektedir. Bu neden ile günümüz de birçok geciktirici etkili cinsel sağlık ürünü üretimi ve satışı yapılmaktadır. Bu ürünlerden en etkili olarak görülen ürünler ise geciktirici spreylerdir. Geciktirici sprey erkeklerin erken boşalma sorununu çözerek ve boşalma süresini arttırarak daha verimli ve sağlıklı bir cinsel ilişkiye olanak sağlamaktadır.

Yaygın bir kullanıma sahip olmasına rağmen ülkemizde hala bu tarz ürünler hakkında bilgisi olmayan birçok kişi olmaktadır. Bu tarz ürünler hakkında çok fazla bilgisi bulunmayan insanların ise genellik ile merak ettiği tek şey ise zararlı olup olmadığıdır. Fakat bu ürünler tamamen doğal içerikli maddelerde yapıldığı için kullananlar üzerinde olumsuz bir etkisi görülmemektedir. Geciktirici sprey sahibi olan birçok kişi sprey kullanımını tam olarak bilememektedir. İnternet üzerinde çok sayıda geciktirici sprey kullanımı ile ilgili bilgi bulunmasına rağmen çoğu yanlış ya da yetersiz bir şekilde bulunmaktadır.

Geciktirici sprey nasıl kullanılmalı sorusu aslında oldukça basit olmaktadır. Sadece ürünün kullanımı esnasında çok dikkatli olunması gerekmektedir. Büyük ölçüde erken boşalma sorunu yani daha birleşme gerçekleşmeden ön sevişme anında boşalma yaşayan kişiler spreyi cinsel ilişkiden birkaç dakika önce sıkmalı ve yaklaşık olarak 10 cm uzaklıktan dikkatli bir biçimde penisin gövde ile baş kısmını birleştiği yere sıkılması gerekmektedir. Sözü edilen bölgeye tek bir doz yeterli olmaktadır. Eğer ilerici derece denilen yani ilişkiye girmeye başladıktan, penis ile vajina birleşiminin 2 3 dakika sonrasında erken boşalma sorunu yaşanıyor ise aynı bölgeye spreyi iki doz sıkmanız yeterli olacaktır.

Geciktirici Ürünler Kullanımı

Bu işlemleri uygularken ise tek dikkat etmeniz gereken husus spreyin idrar çıkış yerine gelmemesidir. Yanlışlıkla bu bölgeye gelen geciktirici herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmemektedir fakat cinsel ilişki anında aldığınız zevkte azalmaya neden olabilir. Bu işlemlerden sonra spreyi sıktığınız bölgede sıvı damlalarını masaj yaparak emilimi sağlamanız gerekmektedir. Bu anlattığımız işlemlere uyduktan sonra daha sağlıklı ve verimli bir ilişki yaşamış olursunuz.

Geciktirici spreyin görevi peniste bulunan sinirlerin duyarlılığını azaltarak boşalmaya neden olan hislerin gecikmesini sağlamaktır. Bu ve bu tarz ürünleri boşalma sorunu olan her erkek kullanabilir. Uzmanlar tarafından geciktirici spreylerin haftada en fazla 6 kere kullanılması önerilmektedir. Erken boşalma sorunu birçok çiftin cinsel ilişkilerinde ki performansında düşmesine ve azalmasına neden olmaktadır.

Kendilerine güveni azalan çiftler sosyal çevrelerinden de iyice soğumaya ve yalnız kalmaya başlar. Bu tarz ürünler ile bu sorunlarda çözülmektedir. Bu neden ile her geçen gün kullanımı biraz daha artan bu ürünlerin piyasada pek çok farklı çeşidi bulunmaktadır. Özellik ile internet üzerinden satışları gerçekleştirilmektedir. Bu neden ile bu ürünlerden satın alırken dolandırılmamak için satıcı sitelere ve firmalara çok iyi dikkat etmeniz gerekmektedir.

Dikkat etmeden aldığınız ürünlerin kullanımı sonucu verim alamamakla birlikte sağlığınızda da farklı sorunların oluşmasına ve yaşanmasına zemin hazırlamış olursunuz. Sağlık bakanlığı ve gerekli mercilerden satış izni bulunan yerlerden almanız gerekmektedir. Sağlıksız ortamlarda üretim yapılarak pek çok sitede çeşitli kampanyalar ile birlikte sizleri etkileyerek satmaya çalışan bu kişiler, bu ürünlerden sadece kar amaçlı hareket etmektedir sağlık açısından hiçbir düşünceleri bulunmamaktadır. Bu neden ile bu tarz ürünler de ve internet üzeri alışverişler de sağlık bakanlığının onayının olmasına dikkat ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.