10 Mart 2020 Salı

Cinsel Soğukluk Olan Bayanlar Tedavi



Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de birçok bayan itiraf edemese de cinsel soğukluk sorunu ile karşı karşıya. Özellikle erke yaşta cinsel yaşama giriş yapan ve olumsuz deneyimler yaşayan bayanların cinsel isteksizlik ve uyarılma eksikliği gibi sorunlarının göz ardı edilmesi ile kendini gösteren bu sorun erken dönemde müdahale edilmediği takdirde bayanların hem psikolojik olarak sorunlar yaşamasına hem de cinsel hayatları içerisinde kendilerini yetersiz hissetmelerine neden olmaktadır.

                Korku, endişe ya da fiziksel acılar ile cinsellikten uzaklaşan bayanların yaşadıkları bu sorunların sebebi psikolojik ya da fiziksel olabilir. Bu durumun tedavi edilmesinin en önemli yollarından biri cinsel soğukluk sorunu belirtileri hakkında fikir sahibi olmak, sorunu kabullenmek ve öncelikle psikolojik nedenlerinin araştırılmasına müsaade etmektir. Kamagra jel cinsel soğukluk giderici olarak oldukça aktif kullanılan bir üründür.

                Cinsel Soğukluk Nedir


                Bayanlarda cinsel soğukluk, cinsel ilişkiden kaçınma, cinsel ilişkiden zevk alamama ve hatta cinsel ilişkiye karşı fobi oluşturma durumu olarak tanımlanabilir. Gerek psikolojik travmalar, gerek uyarılma eksikleri ya da kötü deneyimler sebebiyle gerçekleşebilen bu durum erken dönemde tedavi edilmediği takdirde bayanlarda cinsellik fobisi olarak bilinen vajinismus haline de dönüşebilir. Genç yaşlarından itibaren cinsellik hakkında yanlış bilgiler edinen ve bunlar sebebiyle korkuya kapılan bayanların sıklıkla yaşadığı cinsel soğukluk sorunu anlayış ile karşılanmadığı takdirde kalıcı bir sorun halini alacak ve aile içerisinde mutsuzluklara neden olacaktır.

                Cinsel Soğukluk Belirtileri Nelerdir


                Bayanlarda cinsel soğukluk kendini genellikle cinsel ilişkiden kaçınma, ilişki sırasında acı çektiğini belirtme ve cinsel korku olarak göstermektedir. Cinsel uyarılma ve ilişkiye hazır hale gelmede sorun yaşayan bayanların ilişki sırasında yaşayacaklarına inandıkları acı ve sıkıntıları düşünmesi onları cinsel ilişkiden soğuturken yine bu düşünceler diğer taraftan bayanların cinsel ilişkiye hazırlanamamasının da sebebini oluşturmaktadır ve cinsel soğukluk sorunu böylelikle içinden çıkılmaz bir kısır döngü halini almaktadır.

Cinsel Soğukluğun Nedenleri


Cinsel soğukluk sorunu temel olarak zevk alınamayan, doyuma ulaşılamayan, duygusal anlamda tatmin olunamayan ya da acılı cinsel deneyimlerden kaynaklanır. Erkeklerde olan durumun aksine bayanların cinsel ilişki sırasında bedenlerinden çok duygularının hareketlilik halinde olması onların bu yönden tatmin edilemedikleri takdirde cinsellikten soğumalarına ve kaçınmalarına neden olacaktır.

Bayanlarda cinsel soğukluk nedenleri arasında önemli bir yer tutan bir diğer sebep ise travmatik durumlar ve cinsel deneyimlerdir. Küçük yaşlarından itibaren cinselliğin konuşulduğu ortamlar içerisinde bulunan, cinselliği hem erken yaşta merak edip hem erken yaşta korkusunu yaşamaya başlayan kadınların cinsellikten soğumaları diğer bayanlara göre çok daha yüksek ihtimaldir. Genç yaşta evlenen ve cinsel yaşam içerisindeki rolünü benimsemeyen bayanlar, taciz ya da tecavüz kurbanları, erken yaşta anne olan bayanlar da cinsel soğuma sorunu ile depresyona bağlı olarak karşı karşıya kalabilir ve bu durumların en kısa süre içerisinde bir uzmandan profesyonel yardım alınması gerekmektedir.

                Cinsel Soğukluk Tedavi Edilebilir Mi?


                Cinsel soğukluk genellikle psikolojik temellere dayandığı için tedavisi terapiler ve kişinin kendi telkinleri ile mümkün olabilir. Anlayışlı bir partner ile duygusal ağırlığı yoğun birleşmeler yaşanması cinsel soğukluk tedavi süreci için büyük önem taşımaktadır. Uzun vadede aile içinde sorunlara da neden olabilecek bu problemin bayanın kusuru olarak görülmemesi ve bu durumun bayanın yüzüne bir eksiklikmiş gibi vurulmaması tedavi süreci için büyük önem taşımaktadır.

                Psikolojik nedenlerin aksine cinsel uyarılma eksikliği sebebiyle yaşanan cinsel soğukluk sorunlarının tedavisinde ise kamagra jel fiyat gibi ilaç ve kremler kullanılabilir. Bayanların ilişki sırasında yaşayacakları acıları engelleyecek bu ilaçlar ile sorun kısa süre içerisinde giderilebilir.



Cinsel Oyuncaklar


                Hem kadın hem de erkekler üzerinde yapıla anketler gerek ülkemizde gerekse dünyada birçok bireyin hayalindeki cinsel yaşamdan çok uzakta olduğunu ve gerçek anlamda cinsel doyumu yaşayamadıklarını gözler önüne seriyor. Bireylerin cinsel hayatlarındaki olağanlık ve sıradanlıklarından yakındıklarını ortaya koyan bu anketler eşler ya da partnerler birbirlerini ne kadar çekici bulsalar ya da sevseler de bunun sağlıklı bir cinsel hayatın kilit noktası olmadığını gösteriyor.

                Bireylerin cinsel hayatlarında yaşadıkları ufak ve heyecan verici bir değişiklikten bile büyük ölçüde etkilenmeleri birçok çiftin fantezi dünyası hakkında sorunları olduğunu ve bu durum sebebiyle sağlıklı bir cinsel hayata sahip olamadıklarını gösteriyor. Sıradan bir ilişki ile çok daha kısa sürede doyuma ulaşan ve bunu bir görev haline getiren bireylerin heyecanlı bir fantezi ile daha kaliteli ve heyecan verici deneyimler yaşıyor oluşu cinselliğin hakkıyla yaşanamadığı gerçeğini de bizlere sunuyor. Kamagra jel eczane satış sitemizi hemen incele fırsatları kaçırma.

                Cinsel hayatı renklendirmenin en önemli yollarından biri fantezi dünyası içerisinde yolculuklar yapmak, başka kimliklere bürünmek ve denenmemiş olanları denemektir. Cinsel birleşme sırasında yaşanacak olan mekan değişiklikleri, cinsel ilişkide saat değişikliği ya da konuşma biçimi ilişkinin niteliğini büyük ölçüde etkilerken sadece partner üzerindeki küçük fiziksel değişimler bile cinsel ilişkiyi daha eğlenceli ve heyecanlı bir hale getirebiliyor.

                Cinselliğin geçmişe göre çok daha rahat yaşandığı ve konuşulabildiği bu günlerde fantezi dünyası içerisinde yaşanabilecek yeniliklerden en heyecan verici olan şeylerden biri de seks oyuncakları.

                Cinsel birleşme sırasında kullanılabilecek vibratörlerden kelepçelere, özel kostümlerden masaj yağlarına kadar birçok farklı çeşidi bulunan seks oyuncakları özellikle ideal bir ön sevişme süresine ulaşabilmede büyük önem taşıyor. Bireylere bir rol içerisinde olma imkanı veren bu oyuncaklar sayesinde bireyler başka biri olmanın rahatlığı ile yatakta diledikleri gibi davranırken bu durum çiftlerin fantezi dünyası üzerinde de büyük olumlu etkiler gösteriyor.

                Partnerlerin ilgi ve istekleri üzerine seçilebilecek ve gerek internet üzerinden gerek seks shoplardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu ürünler ile cinsel doyumsuzluk sorunlarınızın da önüne geçebilirsiniz. Alışık olduğunuz ve sizin için bir görev haline gelmiş cinsel deneyimlerinizin yerine geçecek olan bu yeni deneyim ile hem isteklerinizi ortaya koymada çok daha rahat olacak hem de yeni bir şey denemenin heyecanı ile partnerinizle birbirinize daha çok yakınlaşacaksınız.

                Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de dikkat çeken ancak çekinilen bir konu olan seks oyuncakları cinsel birleşme sırasında heyecanınızı en üst seviyeye taşımanın en iyi yollarından biri. Dilerseniz partneriniz için alışveriş yapıp onu ilişki sırasında şaşırtabilir dilerseniz bu alışverişi beraber yaparak özel gün için hazırlanabilirsiniz. Bu durum sizin hem fiziksel hem de duygusal paylaşımınızı arttıracak ve size fantezi dünyası içerisinde gönlünüzce dolaşma şansı yaratacaktır.

                Cinsel yaşam kalitesini yükseltmek bireylerin ilişkilerinin de daha sağlıklı ve daha güçlü olmasının en önemli yollarından biri. Birbirleri ile olmaktan ve cinsel hayatlarından keyif almayan çiftlerin arasına bir zaman sonra giren mesafeler aile içerisinde mutsuzluk yaşanmasına ve sorunun  her geçen gün büyümesine neden oluyor. Birbirine dokunmaktan zevk alamayan bireylerin cinsel tatmin yaşayamaması onları hem cinsellikten hem de eşlerinden uzaklaştırarak kendilerine yeni bir fantezi dünyası aramasına neden oluyor ve birçok birliktelik bu sebeplerden ihanet ya da ayrılma ile sonuçlanabiliyor. Tüm bunların yaşanmaması için bireylerin hem birbirlerine hem de yeniliklere açık olması ve cinselliği kendileri için eğlenceli ve heyecanlı hale getirecek seks oyuncakları ile en kısa sürede tanışması gerekiyor.
Kamagra Jel Tavsiye Satış Sitesi: https://www.kamagrajeli-tr.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.