26 Ocak 2023 Perşembe

Geciktirici Spreyler

 


Bir erkek, partnerini cinsel birleşme sırasında beklenilenden çok daha kısa bir sürede boşalıyorsa burada bir erken boşalma sorunu vardır. Normalde 1 saat sürmesi beklenen bir cinsel ilişkinin 10 dakika kadar sürmesi bu sorunlarından bir tanesinin örneğini oluşturmaktadır. Bir erkek daha partneriyle birleşir birleşmez penis üzerindeki hâkimiyetini sağlayamıyorsa ve 2 dakika içerisinde boşalma hissi ile doluyorsa bu cinsellik için bir soğuma evresi demektedir. Geciktirici spreyler bu süreyi oldukça uzatan cinsel sağlık ürünleri arasındadır.

Bu yüzden bir erkek geciktirici spreyler kullanarak erken boşalma hissinden uzaklaşır ve partnerini iki veya üç kez orgazm edebilecek bir kıvama getirebilir. Bunun için geciktirici sprey kullanımı erkeğin erken boşalma sorununa çözüm getireceği gibi, partnerinin de mutlu olmasını sağlayacaktır.

Geciktirici spreylerin kullanımı basittir. Bunun için penis üzerine ve yumurtalıklara bu spreyin sıkılarak hafif bir masaj şeklinde uygulanması gerekmektedir. Cinsel ilişkiden 10 veya 20 dakika öncesinde sıkılması tavsiye edilerek erkeğin, cinsel sorunu olan erken boşalmayı ileri derecede çözüme ulaştırmaktadır. Bunun için sprey penisin asıl zevk noktasına ve hassas bölgesine ereksiyon halindeyken ya da değilken sıkılır. Ardından masaj uygulanır ve cinsel ilişki için bir ön hazırlık partnerle birlikte yaşandığında karşılıklı, tatmin zevk ve duygular paylaşılır. Erkek uzun bir süre boşalma hissi yaşamadan partneriyle birlikte olur, özgüvenini korur, kendinden emin olur ve partnerinin istediği zevk tatminini yaşatabilir. Böylece geciktirici spreyler yardımı ile cinsel birliktelik sırasında memnuniyetsizlik yaşamadan güzel bir deneyim yaşanmış olur.

Geciktirici Levitra Hapı

Günümüzde erkeklerde sıkça görülen erken boşalma sorunu, artık çiftler arasında anlaşmazlıkların birinci maddesi olmuş ve bu konu yüzünden başka şeyler bahane ederek boşanmalar artmış durumdadır. Kadının tatmin olmadığını söylemesi ve erken boşalan erkeğin kendisini zevk aracı olarak görerek kendisini hiç düşünmediğini belirtmesinden tutunda, erkeğin erkeklik gücünün ciddi anlamda sorgulandığı durumların başlangıcı olarak erken boşalma sorunu gösterilmektedir.

Geciktirici Sprey ya da Haplar İşe Yarıyor mu?

Yukarıda yer alan soruya yapılan araştırmalar neticesinde evet cevabını vermek mümkündür. Önerildiği şekillerde kullanıldığında içerdiği bitkisel kürler sayesinde kısa zamanda sonuç veren ancak etkileri belli zaman aralıkları ile sınırlı olan ilaçlardır. Örnek olarak geciktirici levitra hapı verilebilir. Bu hap içerdiği bitkisel ürünlerin yanı sıra içerisinde bulunan afrodizyak sayesinde sadece erken boşalmayı engellemek ile kalmaz aynı zamanda cinsel istek ve cinsel gücüde arttırmaktadır. Cinsel aktiviteye başlamadan 30 dakika önce alınması etkisini göstermesi için yeterli bir süre olacaktır.

Alım esnasında sadece ılık su kullanılmalı alkol veya gazlı içecek ile alınmamalıdır. Cinsel aktivite esnasında levitra 20 mg farkını hemen anlayacaksınız. Aşırıya kaçılmadığı ve önerilen şekillerde içildiği takdirde hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Ancak diyabet, yüksek tansiyon ve göğüs ağrısı rahatsızlığı olanların geciktirici levitra hapı içmeleri uygun değildir. Ayrıca bu hap hiçbir şekilde başka bir hap ile kullanılmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.