25 Ocak 2023 Çarşamba

Geciktirici Sprey Fiyatları

 


İlişkilerin baş düşmanı olan erken boşalma problemi her erkeğin korkulu rüyasıdır ve her erkeğin başına gelmektedir. Erken boşalmanın çok değişik nedenleri vardır. Psikolojik nedenler daha kolay halledilirken fizyolojik nedenler biraz daha geç çözüme kavuşuyor. Günlük sıkıntı ve stres, iş yorgunluğu gibi durumlar erken boşalmayı tetikliyor. Bunun dışında ise ergenlikte yaşanan problemler, hızlı vajinal temas, ilk cinsel deneyim, yanlış pozisyonlar erken boşalmanın ana nedenleri oluyor. Cinsel sağlık ürünleri içerisinde geciktirici sprey fiyatları en uygun ürünler arasındadır.

Fakat bu erken boşalmalara çözüm için üretilen geciktirici spreyler çözüm olmaktadır. Üstelik piyasada çokça satıldıklarından dolayı da geciktirici sprey fiyatları her keseye uyum göstermektedir. Hiçbir yan etkisi veya zararı olmayan bu ürünler penis başına birkaç kez sıkılıp masaj yapılarak uygulanır.

 

·        Spanish Flay 12ml - 149 TL

·        Vicepra 12ml 249 TL

·        Ero Delay 50ml 155 TL

·        Stag 20ml 149 TL

·        Ero Marathon 50ml 155 TL

·        Delay 55000 40ml 139 TL

·        Süper dooz Dragon 45cc 139 TL

·        Viga 60000 45ml 139 TL

En Geç Siz Gelin

Geciktirici sprey fiyatları bu kadar uygun ve kaliteli bir cinsel hayat sunarken neden tekdüze bir seks yaşamı süresiniz ki? Verdiğiniz paranın karşılığını hakkı ile geri alıp daha sağlıklı bir cinsel deneyim yaşatmakta olan spreyler 18 yaşın altındaki kişiler için satışı yapılmamaktadır.

Eros Geciktirici Spreyler

Cinselliğin ne demek olduğunu kanıtlayan ve hatırlatan bir üründür. Kısa süren bir cinsel birlikteliği bir erkek için uzatarak erken boşalmayı geciktiren bir yapıya sahiptir. Eros geciktirici spreyler, cinsellik sırasında alınacak zevki en etkin şekilde veren ve partneri memnun eden özellikleri içerisinde barındırır. Erkek için hızlı bir boşalma yerine çok daha fazla partnerini hissederek, zevki yaşayabilmesini ve saatler süren bir birliktelikten sonra boşalma ile tam olarak bir zevk alabilmesini sağlamaktadır. Bu yüzden Eros geciktirici spreyler, erkeklerin doğal olan ihtiyacını karşılar. Ayrıca destekleyici bir ürün olarak cinsel hayatındaki pürüz ve sıkıntıları ortadan kaldırmaktadır.

Kullanım bakımından epey kolay olan eros geciktirici spreyler kısa sürede etki ederek saatler süren bir cinsel deneyimi erkek ve partnerine sunmaktadırlar. Genelde ereksiyon halindeyken spreyin hassas bölgelere sıkılması önerilmektedir. Bunun için cinsel ilişkiye başlamadan 15 ve 20 dakika kadar öncesinden ereksiyon olarak spreyi alın ve penisin baş kısmının alt gövdesine hassas zevk noktalarına sıkın. İyice yedirdikten sonra kurumasını bekleyin ve ardından sizi bekleyen partnerinize koşabilirsiniz. Ardından yaşayabileceğiniz güzel deneyim ve cinsel yaşam sizi mutlu edecektir. Partnerinizdeki tutkuyu da sezdiğinizde kendinize olan güvenin kalıcı bir şekilde duygularınıza yerleştiğini görebilirsiniz.

Yapmanız gereken erken boşalma sorununuzu kafanıza takmanız değil, buna çözüm bulacak destekleyici ürün olan Eros geciktirici spreylere kapınızı açmaktadır. Sonrasında memnuiyet sizi bulur ve partnerinizle birlikte geceleri sabaha erdirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.