6 Şubat 2023 Pazartesi

Erken Boşalanlar Ne Yapmalı

 


Cinsel ilişkilerdeki büyük sorunlardan biri de erken boşalma sorunudur. Büyük bir istekle başlanan cinsel ilişkiden, büyük bir hayal kırıklığı ile ayrılmayı kimse istemez. Erken boşalma probleminden erkeklerin etkilendiği ölçüde kadınlar da etkilenmektedir. Fakat erkekler bunu bir gurur sorunu yaparak kendilerine dert ederler. Gün içinde bütün gün kafalarında bu soru dolaşır durur. Erken boşalanlar ne yapmalı fiziksel ve psikolojik etkileri ortadan kaldırmak için cinsel sağlık ürünleri ile soruna çözüm bularak kötü etkilerini aşabilirler.

İş verimleri ve sosyal hayatları sıfır olur. Bunun dışında yaşadıkları özgüven eksikliğinden dolayı da ruhsal bunalım geçirmeleri durumu da söz konusu olabilmektedir. Bir kere yaşanan erken boşalma her ilişkide akıllarına gelerek girilen her ilişkiyi etkileyecektir. Uzmanlar 3 ila 5 dakikanın altındaki vajinal temasın erken boşalma olduğunu kabul ederler. Peki, erken boşalanlar ne yapmalı.

Erken Boşalma Nedenleri

Öncelikle erken boşalmaların birkaç nedeni vardır. Bu nedenleri iyi saptamak gerekmektedir. Günlük yorgunluklar, iş stresi uykusuzluk, düzensiz beslenme ve aşırı alkol kullanımı geçici süreli erken boşalmalara neden olmaktadır. Bu gibi durumlar insan hayatında birkaç kez yaşanan erken boşalmayı hastalık boyutuna getirmez. Fakat düzenli olarak her ilişkide yaşanan erken boşalma artık tedavisi edilmesi gereken bir rahatsızlıktır.

Erken boşalanlar ne yapmalı öncelikle uzman görüşüne başvurmaları gerekmektedir. Bu tür sorunların ilaçla tedavisi mümkündür. Erken boşalmayı önleyen cinsel ilaçlar kullanıldığında birkaç ilişki deneyiminden sonra kişinin kendine olan güveni yerine gelebiliyor. Sonrasında cinsel hayatına normal şekilde devam edebiliyor.

Geciktirici Kremler

Günümüz insanının stresli yaşamı her şeyi etkilediği gibi cinsel hayatı da olumsuz etkilemektedir. Cinsel hayatta yaşanan problemler ise performansın başaktörü olan erkeğe fatura edilir. Genelde kötü geçen bir cinsel birleşmeden erkek sorumlu olmaktadır. Çünkü cinsel birleşmenin zamanı erkeğin boşalmasına bağlıdır. Boşalan erken akabinde hemen tekrar bir birleşme yaşayamaz bu da çiftlerin bir müddet beklemeleri gerektiği anlamına gelir. Araya giren zaman ise cinsel isteğin azalmasına yol açar.

Artık Geceler Daha Uzun

İşte bu gibi sorunların başında erken boşalma sorunu gelmektedir. Erkeklerin korkulu rüyası olan erken boşalma artık kullanılan yeni ilaçlarla hatırlanmayacak kötü anılar arasına kaldırılır. Erken boşalmayı yok etmek için ürün kullanmak neredeyse mecburidir. Bu ürünlerden biri de geciktirici kremlerdir.

·        Geciktirici krem penis üstüne sürülerek kullanılır.

·        Sürülen krem peniste haz alan belli bölgeleri hissiz hale getirerek boşalmayı geciktirir.

·        Kullanılan kremler kesinlikle penis üzerinde bir sivilce ya da yaralanmaya sebep olmaz.

·        Aksine sürtünmeden kaynaklı tahrişi önler. Derinin bakımını yapar.

·        Herhangi bir kötü koku oluşmasına sebebiyet vermez.

Yüksek performanslı cinsel hayatın yolu artık geciktirici kremler den geçmektedir. Erken boşalmayı dert etmenize gerek yok. Kendinizi eşinizin karşısında mahcup hissetmeyin. Hiçbir yan etkisi olmayan sağlık bakanlığı onaylı ürünler kullanarak cinsel yaşamınızı daha güçlü hale getirebilirsiniz. Güçlü cinsel yaşam özgüven kazanmanıza sebebiyet verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.