25 Şubat 2020 Salı

Bayan Azdırıcılar

                                                  


                Son yıllar da bay ve bayanlar arasında cinsel ilişkiler yaşarken sorun yaşanmakta ve istenilen sonuçlar alınamamaktadır. Bunun nedeni ise psikolojik sorunlar ve ya cinsel isteksizliktir. Bu yüzden çözüm olarak cinsel isteksizliğe çözüm olması için cinsel gücü artırıcı ürünler piyasaya çıkarılmaktadır.

Cinsel gücü artırıcı damlalar, haplar ve kremler gibi birçok ürün bulunmaktadır. Bunlar bayanlara ve erkeklere göre ayrı özellikler de olup onların biyolojik yapılarına göre farklılık göstermektedirler. Bayan azdırıcılar ve erkek azdırıcılar bu yüzden içerdikleri afrodizyak etkilerine göre sınıflandırılırlar ve aynı anda ürün türlerine göre de.

Bayanlar için geliştirilen, cinsel isteği ve arzuyu artırarak uyarıcı bir etki sağlayan bayan azdırıcılar ilişki sırasında daha istekli olunmasını ve bunun ile doğru orantılı olarak daha çok zevk alınmasını sağlamaktadır. Tamamen bitkisel olan bu cinsel ürünler hiçbir kimyasal ürün içermemektedir. Afrodizyak özlü bitki ve meyvelerin karışımı ile yapılan bu ürünler bu yüzden tamamen sağlıklıdır.
Hap, krem, bayan azdırıcı damla ve jel halinde bulunan bayan azdırıcılar Türkiye de yasal olarak satılmaktadır. Eczane ve online satış hizmeti veren sitelerde bu ürünü bulmak ve satın almak çok kolaydır.
Kimyasal madde içermediğinden uyuşturucu bir etkisi yoktur ve bilinç kaybı yapmaz. Bu yüzden alan kişi ilişki sırasında kendin de olacağından ilişki esnası neler yaşadığının ve olduğunun farkın da olur.



Bayanlar Neden Geç Boşalır


Erkekler için boşalma durumu çok daha hızlı gerçekleşirken bayanlar için boşalma doğru bir yol izlenerek sağlanabilir. Bayanlar neden geç boşalır sorusunun cevabı aslında oldukça basittir. Bayanların vücutlarındaki uyarıcı  nokta hem vajinanın içinde bulunmakta buna G noktası denmekte hem de kilitoris adı verilen biyolojik bir organ olan vajinada yer almaktadır. Bu uyarıcı alanlarda bayanlar için oldukça fazla sinir yer almakta ve bayanla cinsel birleşme yaşandığı anda bu alanlara dokunmak daha hızlı bir şekilde boşalmasını sağlamaktadır.

Bayanlar neden geç boşalır dendiğinde her kadın cevabı bilemez ama asıl neden ön sevişmenin kısa tutulması ve bu uyarıcı alanlara gerektiği kadar dokunulmamasıdır. Bayanlar neden geç boşalır sorusunun cevabı bu denli kolaydır. Her erkeğin ön sevişmeyi önemseyerek bayanların sinir uçlarının aktif olduğu alanlarla ilgilenmesi her bayanın boşalmasını kolaylaştıracaktır. Ön sevişme vajina içinde bulunan G noktasının da daha duyarlı hale gelmesini sağlamaktadır. Bu sayede her bayan iyi bir ön sevişme ardından boşalacaktır.

Ülkemizde doğru bir sevişme tarzı olmaması nedeniyle çoğu kadın hayatı boyunca orgazm olmadan yaşar. Doğru bir ilişki ile bayanda erkek kadar mutlu olabilmektedir. Her konuda olduğu gibi bayanların boşalabilmesi de ilgiye bağlıdır. Ve ilgisiz bir sevişmede bayanın orgazm olması imkansız hale gelebilir. Bu nedenle önce bayanları uyarıları alır hale getirmek ardından sevişmeye başlamak gereklidir.
Bayan Azdırıcı Eczane Satış Sitesi: https://www.ekolleczane.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.